Om LIBERTÉ

Med inspirasjon hentet fra selveste Frihetsgudinnen i USA, bestemte familien Kaporovsky seg for å grunnlegge LIBERTÉ i Montréal i 1936. De hadde en visjon om å lage eksepsjonelle produkter fra enkle, ferske ingredienser. Kaporovsky-familien visste at for å oppnå det ekstraordinære, var de nødt til å gjøre et håndverk ut av det ordinære.

Vårt mål er å lage de reneste og mest smakfulle meieriproduktene.

Kvalitet og integritet har alltid vært to nøkkelbegreper som LIBERTÉ har jobbet etter, og som våre dyktige og kreative håndverkere har sørget for å holde ved like gjennom alle år.

Lidenskapen og kreativiteten er fortsatt helt lik som i 1936, og vi er like opptatt av av å kvalitetssikre smaken nå, som da. I dag viderefører vi Kaporovskys tradisjon i Norge ved å ta med oss denne unike lidenskapen til yoghurt.

Endelig får nordmenn oppleve de smaksrike og rene produktene som LIBERTÉ har å by på.

De beste råvarene gir den beste smaken

LIBERTÉ yoghurt produseres i Gudbrandsdalen med norsk melk fra omkringliggende gårder. Norge er i verdenstoppen på god melkekvalitet, blant annet fordi vi har svært god dyrehelse.

Frukten og bærene kommer fra hele verden, avhengig av hvor vi får tak i den beste frukten året gjennom. De går gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å sikre høy kvalitet, hver gang.

De naturlige aromaene er utvunnet fra selve frukten som er smaksgivende, og bidrar til en enda bedre smak. Fargen kommer også fra frukt og bær.

Se også vår side for «Spørsmål & Svar» for mer informasjon om LIBERTÉ yoghurt.

Våre verdier:

Banebrytende: Vi lager nye og spennende produkter, og baner vår egen vei.

Autentisk: Vi er tro mot oss selv, våre produkter og våre kunder.

Ypperlig: Vi brenner for håndverket vårt og er opptatt av å utmerke oss i alt vi gjør.

Libertés verdier