Blåbæryoghurt med bær og nøtter

En skål fylt med godsaker og yoghurt! Denne er fra Heia Mat som rett og slett har tatt ting som er digg og lagt det i en skål.

Veldig enkelt, men sammen så blir det knallgodt. Variasjon både i tekstur og smak. Denne kan nytes som en frisk og lett dessert, men også som kosefrokost i helgene. Alt er lov.

Skogsblåbær er dessverre ikke lenger i sortiment, men prøv gjerne oppskriften med Salt Karamell i stedet.

Blåbæryoghurt med bær og nøtter

Ingredienser

  • • 1 beger LIBERTÉ Skogsblåbær (Skogsblåbær er dessverre ikke lenger i sortiment, men prøv gjerne oppskriften med Salt Karamell i stedet.)
  • • 12 Digestive kjeks
  • • 1 neve blåbær
  • • 1 neve bringebær
  • • 1 neve bjørnebær
  • • 1 neve pistasjnøtter
  • • honning

Fremgangsmåte

  • Ta Digestive-kjeksene i en frysepose og bank med noe hardt så de knuser. Bare fint om det er litt variasjon i biter. Ikke pulveriser alt.
  • Fordel kjeksen på fire dessertskåler.
  • Rør sammen skogsblåbæryoghurten og fordel ønsket mengde utover kjeksen.
  • Dander yoghurten med litt bær og noen pistasjnøtter.
  • Til slutt så kan du helle over litt akasiehonning.

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Heia Mat