Blåbæryoghurt med bær og nøtter
En skål fylt med godsaker og yoghurt! Denne er fra Heia Mat som rett og slett har tatt ting som er digg og lagt det i en skål.
Veldig enkelt, men sammen så blir det knallgodt. Variasjon både i tekstur og smak. Denne kan nytes som en frisk og lett dessert, men også som kosefrokost i helgene. Alt er lov.
Skogsblåbær er dessverre ikke lenger i sortiment, men prøv gjerne oppskriften med Salt Karamell i stedet.

Ingredienser
- • 1 beger LIBERTÉ Skogsblåbær (Skogsblåbær er dessverre ikke lenger i sortiment, men prøv gjerne oppskriften med Salt Karamell i stedet.)
- • 12 Digestive kjeks
- • 1 neve blåbær
- • 1 neve bringebær
- • 1 neve bjørnebær
- • 1 neve pistasjnøtter
- • honning
Fremgangsmåte
- Ta Digestive-kjeksene i en frysepose og bank med noe hardt så de knuser. Bare fint om det er litt variasjon i biter. Ikke pulveriser alt.
- Fordel kjeksen på fire dessertskåler.
- Rør sammen skogsblåbæryoghurten og fordel ønsket mengde utover kjeksen.
- Dander yoghurten med litt bær og noen pistasjnøtter.
- Til slutt så kan du helle over litt akasiehonning.
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Heia Mat